avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontarea navetei in sistemul penitenciarelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontarea navetei in sistemul penitenciarelor

Buna ziua,
Va scriu in legatura cu decontarea navetei a unui functionar cu statut special la penitenciar. Tin sa mentionez ca am proprietate personala in localitatea unde lucrez, contract pe numele sotiei si al surorii ei, iar din luna august 2010 si pana in prezent am viza de flotant, impreuna cu sotia si copiii la 16 km de unitatea in care lucrez. Din 2010 si pana anul trecut mi-a fost decontata naveta cu mijlocul de transport personal si trecerea bac, mai apoi cu mijloace de transport in comun, iar de anul acesta am fost informat ca nu se mai deconteaza. Pe langa toate acestea am primit si informare ca trebuie sa restitui tot ce mi s-a decontat pana acum. Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile mele legale si ce pot face in acest sens. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
luminuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: luminuta , utilizator 11:09, 3 August 2014
Nu vi s-a spus si temeiul legal in baza caruia nu vi se mai poate deconta naveta?
Temeiul legal in baza caruia nu se mai poate deconta naveta este ordinul 1760/24.05.2013. Se cere restituirea sumelor pentru anul 2013, calculate in baza documentelor justificative: bonuri combustibil , bilete trecere bac, bilete mijloc transport in comun.
Buna ziua,
Revin cu intrebarea mea, daca e normal sa ceri restituirea banilor pe naveta, dupa ce doi ani s-a decontat, daca in lege scrie ca se deconteaza si daca in continuare chiriile sunt decontate.
Va multumesc.
Daca decontarea s-a facut cu incalcarea legislatiei, atunci este normal sa se solicite restituirea sumelor primite.

Ordinul nr.1760/24.05.2013 se refera la cu totul altceva decat ce ati mentionat dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Asa mi s-a parut si mie din ce am citit in acel ordin, dar cum nu sunt in domeniu, m-am gandit sa ceri lamuriri, sa stiu ce am de facut pe mai departe.

Alte discuții în legătură

Decont naveta cadre didactice anielaka anielaka fac naveta cu masina personala la o scoala aflata la 40 km distanta de localitatea de domiciliu. Conducerea scolii nu vrea sa respecte aceasta lege in sensul ... (vezi toată discuția)
Viza flotant allysandia allysandia Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)