avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... decont naveta cadre didactice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

decont naveta cadre didactice

fac naveta cu masina personala la o scoala aflata la 40 km distanta de localitatea de domiciliu. Conducerea scolii nu vrea sa respecte aceasta lege in sensul ca desi nu este mijloc de transport in comun vrea sa imi deconteze contravaloarea biletelor pe aceste mijloace dupa parerea mea inexistente. Ei spun ca exista: dimineata este, dar la intoarcere este un microbuz care vine cand are chef si care pleaca la ora 12 din sat, iar eu de cele mai multe ori am ore pana la 14. Poate fi considerat ca exista mijloc de transport? Ce pot face in acest sens? Din partea sindicatului nu am sustinere, iar jumatate din salariul meu se duce pe naveta.
Cel mai recent răspuns: salgeta , utilizator 01:38, 5 Aprilie 2011
legal aveti dreptul la o suma de bani echivalenta cu costul abonamentului/biletelor pe ruta respectiva...daca nu exista mijloc de transport(dus-intors) sunt obligati sa va deconteze benzina(7,5 l/100 de km)....proces...
Solicitati conducerii scolii sa consulte MO din 22 febr. 2011, privitor la naveta cadrelor didactice1 Acolo scrie clar:"sau echivalentul a 7 l de benzuna la 100 km".
ce a aparut in MO in 22 feb. e o lege?:))))))) primarii nu vor deconat nimic,iar in instanta nicio sansa sa ti se dea dreptate pentru ca minsitrul educatiei nu da legi...
Instructiuni ale ministrului ... :D. Adica e conform legii, si oricum el da si ordine si instructiuni ... cu puteri nelimitate, de zici ca-i Popeye Marinarul dupa ce mananca spanac.:strong:
Va imaginati cum ar fi daca si-ar echivala si bac-ul in Romania?!!!
:sticktongue:
Oricum, dincolo de gluma, se deconteaza naveta la consumul de benzina.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
elena138, utilizator
pentru ca sunteti un cunoscator al sistemului ce propuneti in instanta pentru un cadru didactic care:
1. primaria nu i acorda locuinta
2.nu detine autoturism proprietate personala.
3. nu poate face naveta din cauza distantei?

Alte discuții în legătură

Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)
Viza flotant allysandia allysandia Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)