avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare la PFA daca schimb domiciliul stabil in alt ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare la PFA daca schimb domiciliul stabil in alt judet

Buna ziua,

Am domiciliul stabil in Targoviste. Am un PFA cu norma de venit inregistrat in Targoviste (Dambovita) cu sediul social in Targoviste. Vreau sa imi schimb domiciliul din CI in Bucuresti Sectorul 1 pentru ca acolo locuiesc.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie schimbat pentru pfa. Trebuie sa schimb si adresa sediului social al PFA-ului?

Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 11:29, 8 August 2014
Puteti schimba sediul PFA sau puteti deschide punct de lucru in Bucuresti.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
PFA SANDU ADRIANA, Consultant managementul calitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa pcatalin100 pcatalin100 Buna ziua. Momentan am domiciliul intr-un sat din judetul Vrancea, dar stau in Iasi urmand sa imi fac mutiatie aici. In urmatoarea perioada as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Schimbare ci eskape19 eskape19 Buna ziua, Sunt un pfa cu norma de venit inregistrat in judetul Ilfov (unde si locuiesc in prezent). Aici este si sediul social. Eu voi locui insa in ... (vezi toată discuția)
Domiciul fiscal diferit de sediu social magika magika Buna ziua, Sunt din Focsani, dar locuiesc in Bucuresti de cativa ani; in continuare am domiciliul in Focsani. Mi-am infiintat un pfa de curand cu sediul ... (vezi toată discuția)