avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere disciplinara

Este adevarat ca nu ma poate concedia pe motiv disciplinar decat daca s-au respectat niste etape? Ei au facut lucrul acesta si m au concediat pe motiv de absente nemotivate ( dar absentele erau motivate , deoarece eu nu mai puteam veni la locul de munca deoarece desi i am explicat superiorilor ca am fost concediata verbala, discriminata si hartuita permanent ei nu au facut nimic sa rezolve conflictul, au facut decat sa si bata joc la randul lor mai intai mi s a zis ca ma transfera si apoi sa vin inapoi la locul de minca ca si cand nu s ar fi intamplat nimica. Deci practic eu am facut decat sa scriu un pv in care relatam toate ce mi s au facut
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 3 August 2014
Depinde, de situatia respectiva si de cum se lamureste comisia in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim, absente nemotivate mroby mroby Buna ziua, As dorii sa va intreb in ce conditii se poate desface un CIM pentru absentele nemotivate ale salariatului? Multumesc! (vezi toată discuția)
Abandonarea locului de munca NAIMAD NAIMAD in data de 09.04.2012 am fost lasat balta de o angajata ,fara preaviz si fara cerere de demisie,de a doua zi mergand la un alt magazin ca vanzatoare.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Concediere salariat pe motiv de neprezentare la locul de munca FSimona FSimona un salariat poate sa fie concediat daca nu s-a prezentat mai multe zile la locul de munca nemotivat? dupa cate zile poate sa fie concediat? (vezi toată discuția)