avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducere la impozitul pe casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducere la impozitul pe casa

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca puteti.Avem o casa finalizata in anul 1970,care in mod normal ar beneficia de o reducere de impozit de 10%,dar cand platim la finante impozitul (de ani de zile)nu figureaza niciunde reducerea iar cand am intrebat raspunsul a fost ca este deja scazut reducerea.In mod normal nu asa ar trebui sa figureze pe hartie cat este impozitul intreg si cat este reducerea?(ca si acum 8 ani)sa vedem si noi ca beneficiem de reducere.Cei 10% reducere de care beneficiem pentru ca platim impozitul inainte de 31martie figureaza pe hartie. Asa se procedeaza?
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O nelamurire - reducere impozit anonima70 anonima70 Buna ziua!mama mea are o casa construita in anul 1970,finalizata in anul 1974.As dori sa va intreb daca beneficiaza de 10 la suta reducere la impozit,de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Keyla Keyla Sotul meu trebuie sa faca succesiunea dupa mama sa decedata (este vorba despre o casa).Am strans toate actele necesare,mai putin certificatul fiscal,pe care ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! - impozit pe venit la activitate incheiata in 2004-2005 Corina Viziteu Corina Viziteu Buna! Am si eu nevoie de ajutor, mi-ar fi placut sa pot vorbii cu cineva online dar sper sa ma puteti ajuta din ce explic. Socrul meu se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)