avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ATV pe drumuri publice cu permis categoria B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ATV pe drumuri publice cu permis categoria B

buna ziua un prieten vrea sa inchirieze un atv sa se plimbe , are permis cat B , dar nu stie daca are voie pe drumuri publice cu el sau nu , am cautat pe internet sa vad daca este interzis sau nu dar se contrazic foarte multi , asa ca am zis sa aplelez la dumneavoastra deoarece stiti legislatia si a-ti putea sa ma ajutati ca sa nu faca ceva si sa primeasca dosar penal, amenda ... etc .
astept un raspuns multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara, scriu pentru un prieten. a condus un atv pe malul ... careva careva Buna seara, scriu pentru un prieten. A condus un atv pe malul raului, pajiste, dar apoi a intrat cu atv-ul pe sosea, distanta mai mica de 100m de la pajiste ... (vezi toată discuția)
Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)
Accident cu atv bad_sonia bad_sonia Buna seara , am si eu o intrebare . Propietarul unui ATV il imprumuta unei persoane cu probleme psihice si acesta face un accident . ACCIDENTATUL este ... (vezi toată discuția)