avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriere fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriere fals

cand se prescrie un fals sub semnatura privata?
Cand a fost savarsit?
octombrie 2010,dar deja am fost condamnat pe fond
In 5 ani daca nu a fost intrerupt cursul prescriptiei, iar in 10 ani intervine prescriptia speciala,oricate intreruperi intervin.
in ce cazuri sunt intrerupte cursul prescriptiei?
Conform NCP, cursul termenului prescripţiei răspunderii penale se întrerupe prin îndeplinirea oricărui act de procedură în cauză, astfel NCP, elimina conditia din vechea reglementare, ca actele de procedura interuptive de prescriptie sa fie numai acelea care, potrivit legii, trebuie comunicate acuzatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie luca_dinu2001 luca_dinu2001 Buna ziua, Imi puteti spune dupa noul cod penal care este perioada de prescriptie la complicitate la inselaciune in forma continua si fals in inscrisuri sub ... (vezi toată discuția)
Art. 298 neglijenta in serviciu-prescriere somer123 somer123 Am fost trimis in judecata pt infractiunea de neglijenta in seviciu potrivit art 298 c.p.pt o fapta savarsita in perioada ian.2009-martie 2010. Dosarul se afla ... (vezi toată discuția)
Prescriptia faptei penale FRD FRD O persoana a falsificat o semnatura in anul 2012 , depun plangere penala in acest moment ptr fals in inscrisuri sub semnatura privata ,se va dispune IUP cu ... (vezi toată discuția)