avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas (2)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas (2)

Buna sunt elev in clasa a 11-a la un liceu cu clasa profesionala...aceasta clasa profesionala este pe durata de 2 ani clasa a 10-a si a 11-a eu acum am varsta de 18 ani si pentru ca fac acesta scoala profesionala iau pensie de urmas ...eu dupa terminare scolii profesionale as vrea sa ma inscriu la invatamantul seral la zi pentru contiunare studiilor si pentru admiterea in examenul de bacalaureat...ma intereseaza daca pe parcursul invatamantului seral la zi mai primesc pensie de urmas? va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Sergiu1996 , utilizator 17:53, 6 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Legea nu face distinctie intre formele de invatamant pe care le urmati.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare studii Ale xxx Ale xxx Salutare! Ma numesc Alex și am 30 de ani, am terminat 11 clase Scoala profesionala și as dorii sa îmi continui studiile. Exista posibilitate de a susține e ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata pensie intretinere copil major whitesand whitesand Buna seara,as dori sa aflu daca in cazul in care copilul meu care este major (a implinit 18 ani acum 3 luni)nu a frecventat scoala,el terminand de abia acum la ... (vezi toată discuția)
Continuarea studiilor Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua as dori sa stiu daca o persoana care a terminat acum cativa ani doar 10 clase mai poate continua studiile.Problema este ca nu are nici o dovada a ... (vezi toată discuția)