avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordonanța 103/2013
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordonanța 103/2013

De la 1 iulie 2014 s-au mărit salariul primarilor. Conform acestei hotărâri indemnizația consilierilor locali se calculează conform legii 293 din 2004 dar după salariul primarului din decembrie 2013, dar fără a modifica legea 293/2004 și legea 215 care spune clar consilierii local primesc 5% din salariul primarului pentru o ședința ordinara și maxim 2 ședințe de comisie.Consider căci aceasta hotărâre este în contradicție cu legea 293 și 215 și as dori sa întreb dacă aceasta hotărâre se poate ataca în instanță, pentru ca indemnizația consilierilor locali sa fie calculata după salariul primarului după majorare.În legea 293 nu este specificat căci indemnizația consilierilor se calculează după salariul primarului cu un an în urma, consider căci trebuie sa fie calculat după salariul din luna respectiva.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie consilier local flocanelu flocanelu Aș dori daca se poate o lamurire mai exacta privind legislatia si calculul indemnizatiei de consilier local. Am inteles ca indemnizatia pentru o sedinta a ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a unui consiler local MaryDumitru MaryDumitru Doresc sa stiu daca odata cu marirea indemnizatiei primarilor se maresc si indemnizatiile consilierilor locali.Daca nu,care este baza de calcul dupa care se ... (vezi toată discuția)
Cvorum consiliu local TR2013 TR2013 Care este cvorumul necesar pentru desfăşurarea şedinţelor consiliului local, în cazul în care un consilier local decedează şi un grup de consilieri ... (vezi toată discuția)