avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drepturi si obligatii dezvoltatori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drepturi si obligatii dezvoltatori

Care sunt drepturile si obligatiile ce revin unui dezvoltator asupra imobilului in urma vanzarii acestuia. Imobilul are sau nu o garantie si cat este? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 19:47, 14 August 2014
depinde de raportul juridic dintre dvs si 'dezvoltator'

avem niste temeiuri privind raspunderea dezvoltatorului si alte temeiuri pentru vanzator

adica nu stiu daca suntem in sfera antreprizei sau v/c

in ambele situatii exista raspunderi-obligatii

drepturile antreprenorilor sau vanzatorilor sunt cele pe care si le-au rezervat prin contract sau decurg implicit din lege
Am cumparat un apartament in acel imobil si deja am probleme cu hidroizolatia. Specific faptul ca blocul este din 2014 dat in folosinta. Si as vrea sa stiu cine trebuie se ocupa de reparatii cel care a vandut sau cel care a cumparat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infitratie apa din exterior in apartamentul de la parter thesys thesys Buna ziua, Va rog o solutie, daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta situatie. Avem urmatoarea problema: bloc nou de 4 ani, fara subsol ... (vezi toată discuția)
greseala notar. cu sau fara intentie. marcela01 marcela01 Am cumparat un spatiu comercial ca persoana fizica, de la o persoana juridica(SRL) cu contract de vanzare cumparare la notar public, acum o luna. Dupa o luna ... (vezi toată discuția)
Care este procedura notariala de cedare a unor drepturi ce ar ... viorel2001249 viorel2001249 Care este procedura notariala de cedare a unor drepturi ce ar decurge dintr-o suprafata de teren, cu Titlu de Proprietate, nedezbatuta, a unor 3 mostenitori , ... (vezi toată discuția)