avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... master in domeniul medical obligatoriu ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

master in domeniul medical obligatoriu ?

Buna ziua
In anul 1998 am absolvit facultatea de biologie ,studii de 4ani.
Recent am vrut sa lucrez in domeniul medical dar imi trebuie certificat de membru de la Ordinul biologilor iar acestia nu vor sa il elibereze daca nu am master in domeniul medical.
Ei mentioneaza legea 1/2011 art 154-masterul este pentru orientarea profesionala , dar art 153 spune ca masterul nu este obligatoriu pentru cei cu studii de lunga durata cum am eu,ci numai pentru ciclul bolognia.
Cum rezolv aceasta situatie deoarece am nevoie de Certificat de membru de la ei ?
Ce pot face ?
Au dreptate ?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:31, 21 August 2014
Daca solicita master in domeniul medical (specializare) atunci va trebui sa va conformati. E vorba de specializare, nu de durata studiilor. Au dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post din clasa iii - in clasa i, in sistemul bugetar si cerinte de studii pentru "studii superioare de lunga durata" dupa noua legislatie tip bologna. MaximD MaximD Buna. Sunt angajat pe post de referent (clasa III) din anul 2015, intr-o institutie bugetara. Mentionez ca in 2013, am absolvit cu diploma de licenta la ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Studii superioare scurta/lunga durata Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu in ce categorie de studii superioare ma incadreaz? de scurta sau lunga durata, daca am absolvit studii superioare ciclul I Bologna ... (vezi toată discuția)