avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectie bilantul depus eronat.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectie bilantul depus eronat.

Buna ziua,

La intocmirea bilantului la 30.06.2014 cand am preluat datele din bilantul la 31.12.2013 pentru F10 am sesizat ca am neconcordante in intocmirea bilantului la 31.12.2013 si balanta,desi corelatiile au fost verificate pentru depunere.
Ca sa fiu mai explicita in F10 pag.2 am completat rd.34 ( sold C-ct.117) in loc de rd.35 (sold D -ct.117) cum era corect , mentionez ca in F10 rd.13=rd.41 la mine si din aceasta cauza corelatiile fiind verificate nu am observat gresala.

Va rog sa-mi raspundeti cand pot corecta aceasta situatie si cum anume daca se poate, daca puteti sa faceti referire si in ce materiale pot citi despre acest lucru v-as fi recunoscatoare. Adica, la 30.06.2014 datele raman asa cum au fost depuse pt. 31.12.2013 si fac corectia la 31.12.2014 in bilant si vorbesc despre corectie si in notele explicative..., as dori un raspuns mai amplu pentru ca este prima data cand ma confrunt cu asa ceva si sincera sa fiu sunt stupefiata ca nu am fost atenta.

Astept raspunsul dvs si va multumesc anticipat.

Daca aveti semnatura electronica nu este o asa mare tragedie, Trimiteti bilantul corectat iarasi pe eguvernare si o sa va dea un nou numar de inregistrare si o recipisa valida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire bilant 2008 Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog frumos sa-mi luminati si mie mintea intr-o problema, daca se poate: In anul 2008 am constituit rezerva legala de [b]40 le[/b]i. La intocmirea ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea contului 4428 in bilant ram24 ram24 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca trebuie sa includ soldul contului 4428 in datorii in bilant? Daca il adun la rd 14 F10 nu imi da corelatia si atunci ... (vezi toată discuția)
Situatii financiare 2014 intocmite eronat carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Care sunt efectele asupra unei societati cu capital de stat dar si a dir. economic care a intocmit situatiile finaciare 2014 eronat, si anume in ... (vezi toată discuția)