avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anulare Cod Tva- la cerere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anulare Cod Tva- la cerere

Buna ziua,

Am nevoie de ajutorr.
Am depus decl.pentru anularea codului de tva si am primit decizia cu data de 15.07.2014.
Pana pe 25 august trebuie sa depun decl.300 si nu-s sigura cum sa fac...
Societatea aplica sistemul Tva la incasare,la data anularii tva-ului am sold pe 4428 ( si 4428.clienti si 4428 furnizori).
Ajustez tva-ul in ultimul decont 300 sau sunt obligata sa depun si decl.311 pe masura ce incasez facturile emise inainte de anularea tva si sa-l platesc catre stat?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 August 2014
mika85, utilizator
Cel mai recent răspuns: mika85 , utilizator 12:30, 8 August 2014
www.avocatnet.ro/content/art...

a aparut un articol pe speta dumneavoastra.
OK.
Am citit,m-am lamurit.

Dar ce se intampla cu soldul contului 4428.furnizori ??

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare DOBRE CRISTINA DOBRE CRISTINA Daca se emite o factura in Ianuarie, insa clientul, persoana fizica, imi achita factura in februarie, in numerar. Cand se va inregistra TVA -ul ? In Ianuarie, ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila- sc devine neplatitoare de tva silvia968 silvia968 Ce inregistrari contabile se fac in situatia in care o SC a devenit neplatitoare de TVA, de la 1 ale lunii. SC a fost platitoare de TVA la incasare lunar si ... (vezi toată discuția)
Aplicare tva la incasare Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca aplic sistem tva incasare pentru facturile primite de la furnizori indiferent daca acestia sunt in sistem, sau nu eu deduc ... (vezi toată discuția)