avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Folosirea in scopuri publicitare a site-ului unei ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Folosirea in scopuri publicitare a site-ului unei companii

Buna ziua,
Firma noastra a colaborat cu o firma pentru realizarea unui magazin online. Dupa intreruperea colaborarii, in conditii nu tocmai profesionale (a fost depasit cu mult termenul de livrare a site-ului, nu s-au respectat conditiile contractuale samd) firma care a realizat site-ul, foloseste site-ul nostru in portofoliul sau de clienti. Desi i-am trimis o notificare ca nu suntem de acord, ni s-a raspuns "acest site va aparea in portofoliul nostru de lucrari".
Este corect? Ce putem face pentru a-i determina sa ne scoata din lista de clienti (mentionez ca din momentul incheierii colaborarii, site-ul a suferit modificari).
Multumesc,
Rucsandra
Ultima modificare: Joi, 7 August 2014
Rucsandram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 18:56, 7 August 2014
Trebuie sa aruncati o privire pe contractul pe care l-ati incheiat cu firma de web design si sa vedeti daca exista o clauza prin care v-au fost cedate drepturile de autor asupra site-ului. Daca nu exista, cel mai probabil firma de web design inca detine drepturile - ceea ce inseamna ca poate folosi site-ul (si, implicit, sa-l mentioneze in portofoliul de clienti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)