avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

buna ziua,am masina inmatriculata in it,anul acesta in vacanta masina a fost lovita in parcare(parcata,oprita) cind m-am intors sa-mi iau masina am gasit stearsa bara din fata,am reusit sa gasesc vinovatul accidenului de pe o videocamera ptr ca el dupa ce a sters masina a plecat pur si simplu de la locul accidentului.
am dat o declaratie la politia rutiera iar dupa o zi m-au chemat cum ca l-au gasit pe sofer,doar ca eu trebuia sa ma intorc inapoi in strainatate la munca iar masina inca nu am reusit sa o repar,in septembrie ma intorc in romania ptr o saptamina,
intrebarea mea e cum sa procedez ca sa-mi recuperez daunele??
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: budioan , utilizator 21:04, 14 August 2014
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti cu cel care v-a accidentat si sa va repare masina pe asigurarea lui, veti fi nevoit sa va adresati instantei.
M-am gindit sa o repar eu pe bani mei iar facturile sa le predau la dosar la politie,doar ca ma costa foarte mult in it reparatia,e un bmw E90 2007
La bmw au spus ca ma costa in jur de 600-700 euro doar bara plus farul de ceata alti 150-200 euroin jur de 1000 euro si nu stiu daca reusesc sa-mi recuperez banii
in romania m-am interesat in jur de 500 m-ar costa problema mea e sa reusesc sa-mi recuperez banii
linkul cu prezul
RIVESTIM.PARAURTI ANTERIORE VERNICIATO CODE - UNI/MET. 51 11 0033538 2008/09 3,740 kg 828 €
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2014
budioan, utilizator
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca nu va intelegeti cu cel care v-a accidentat si sa va repare masina pe asigurarea lui, veti fi nevoit sa va adresati instantei.

Cel vinovat nu trebuie sa-si dea acordul ca masina lovita sa fie reparat pe baza politei RCA!
Solicitati de la politie circumstantele producerii tamponarii, polita RCA al vinovatului si deschideti un dosar de dauna la societatea de asigurare al vinovatului.

va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto cu probleme marius____ marius____ In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Accident auto slovacia Tberius Tberius Buna seara, Deranjez si eu cu o intrebare , mai exact am nevoie de niste lamuriri. Acum aproximativ o luna am avut un accident in Slovacia eu fiind la ... (vezi toată discuția)