avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stornare factura an anterior
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stornare factura an anterior

Se pot storna facturile de marfuri si servicii din anii anteriori? Ce implicatii fiscale exista?
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 22:31, 16 Mai 2009
In nici un caz nu se pot storna sunt evidentiate in contabilitatea firmei si raportate.
felicitari Daniela pentru raspunsul dat...atat de complet incat il puteti folosi drept un articol intr-o revista de specialitate:clapping:
corbalb a scris:

felicitari Daniela pentru raspunsul dat...atat de complet incat il puteti folosi drept un articol intr-o revista de specialitate:clapping:

Avet dreptate! =D>

[ link extern ]
Am sters mesajul danielei, pentru ca era identic cu articolul publicat in siteul la care face referire katica mai sus.

O rog frumos sa se abtina in viitor sa posteze aici materiale aflate sub dreptul de autor al altor persoane, cu exceptia cazului in care are consimtamantul acestora cu privire la preluarea si publicarea materialului.

Multumesc anticipat.
vai vai ce situatie!!:hammer: eu felicitasem sincer ceea ce a scris:whistle: oricum...materialul era pe subiect si era un material bun, doar ca nu felicitasem adevaratul autor...felicitari autorului:worthy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culturã artitmedia artitmedia Nu-ti vine sa crezi cate motive ai sa vizitezi comunitatea artistica www.GlobalArtFusion.com: 1. Daca esti artist - poti sa adaugi/editezi informatii ... (vezi toată discuția)
Pot copia articole de pe acest site pe blogul meu? multimoak multimoak As dori sa aflu si eu daca pot copia articolele de pe acest site pe blogul meu cu conditia sa scriu dedesubt ca am preluat informatiile de pe site. Daca pot cu ... (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)