avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecinul nu cheamã niciodatã vidanja
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecinul nu cheamã niciodatã vidanja

Vecinul meu de vis-a-vis are prostul şi infectul obicei de a-şi rezolva singur problema cu apele reziduale. Drumul care duce la case noastre e un vechi canal de irigaţie care a fost asupat. De fapt s-a montat o conductă şi peste ea s-a turnat pământ făcându-se astfel un drum.
Vecinul a spart acea conductă şi îşi aruncă toate resturile practic în stradă. Acea conductă nu duce practic nicăieri momentan şi astfel apele reziduale rămân sub drum.
Problema e că pe lângă faptul că nu e igienic, face şi un miros care persistă ore bune. Ce aş putea să fac ?? Ce lege incriminează astfel de practici ??
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 13:19, 12 August 2014
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
In general,orice localitate are contract cu o firma de salubrizare. Calea mai simpla ar fi o sesizare la Primarie. Primaria il poate obliga sau il poate amenda,soma sa apeleze la serviciile firmei de salubritate,in functie de hotararile de consiliu local privind pastrarea curateniei pe spatiul public.
Meea_M a scris:

In general,orice localitate are contract cu o firma de salubrizare.



Chiar daca suntem in 2014,mai exista inca foarte multe localitati unde nu exista asigurata de catre autoritatile locale aceasta minim necesara cerinta
ynocentta a scris:

Meea_M a scris:

In general,orice localitate are contract cu o firma de salubrizare.



Chiar daca suntem in 2014,mai exista inca foarte multe localitati unde nu exista asigurata de catre autoritatile locale aceasta minim necesara cerinta


Banuiesc ca nu este cazul in situatia de fata.....
in afara de sanatate publica puteti reclama si la mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiunea apei la robinet - foarte scazuta radu1984 radu1984 Buna ziua! De mai bine de un an, presiunea apei menajere este foarte scazuta, nefiind suficienta nici macar pentru a porni centrala. Problema persista mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot lupta cu indiferenta primariei? buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un ... ElenaPaula ElenaPaula Buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un șanț. Șanț care strabate mai multe gradini si care iese din curtea noastra in terenul din ... (vezi toată discuția)
Mizerie K62i K62i Ce masuri se pot lua impotriva celor cere stau in mizerie in bloc si umple tot blocul cu gandaci (vezi toată discuția)