avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revocare autoritate de lucru judecat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

revocare autoritate de lucru judecat

Imi este greu sa condensez informatia dar pe scurt acum 1 an si ceva am fost lovit cu capul in piramida nazala de catre fratele meu in domiciliul comun pe fondul unui conflict verbal cu mama (absolut insignifiant). Am sunat la 112 a venit echipaj de pol care a constat ca eram plin de sange pe gura si nas..mi.au recomandat sa ma spal dar pt ca la mom am declarat ca nu depun plangere dar imi rezerv acest drept ei au consemnat in PV doar avertisment pt tulburarea linistii publice. Totodata la tel am refuz echipaj de salvare deoarece la acea ora nu aveam de unde sti ca am fractura de piramida nazala si ca trebuiesc operat acest lucru fiind constatat abia cand am aj la spital si mi.au facut radiografie imediat dupa ce am semnat procesele verbale ale org legii. Dupa iesirea din spital am scos certif med legal cu 15 zile de ingrijiri medicale si am depus plangere la Parchet. In urma asaziselor cercetari procurorul a dat incepere apoi scoate de sub urm penala a fratelui meu in baza marturiei (mamei) care a recun ca a existat un conflict in casa dar ca a intors capul cateva secunde dupa care m.a vazut cu CEVA SANGE LA NAS SI O MICA ESCORIATIE dar nu poate preciza cum s.a intamplat asta. Deci toate acestea sau intamplat la domiciliul comun. Apoi cumnatul si sora care nu locuiesc cu noi au declarat ca ma cred in stare sa m.a autoagresionez pt ai creea o sit juridica dificila fratelui meu (care e recidivist pt talharie). Pt ca am refuz si ambulanta la tel (la aceea ora nu cun gravitatea reala a leziunilor) si nu am vrut sa blokez aiurea un echipaj SAJ procurorul a concluzionat ca e credibila afirmatia rudelor in sensul de autoagresionare si a dat scoate pt fratele mei si a disjuns dosarul creiand unul nbou in care sa se vada cum am capatat leziunile pt care a necesitat operatie de redresare piramida nazala (in certif med legal se precizeaza..lovitura CU UN CORP DUR). Am contestat solutia data de procuror la inst de judecata pew motiv ca probatoriul nu e complet si am cerut emiterea unui supliment de la med legala care sa ateste sau nu faptul ca leziunea putea fi provocata prin autoagresiune. Dl judecator mi.a replicat ca aceasta se va face in noul dosar format. Am intrebat de ce nu sa mers pana la capat in primul dar dansul mi.a repetat ostentativ aceasi fraza de mai sus. L.am auzit pe procurorul de serv afirmand ca se admite noua proba dar culmea in sol data la cel de.al 2lea dosar proba iar nu se regaseste iar cazul e clasat sub pretextul AUTORITATII DE LUCRU JUDECAT. Am contestat acest lucru la primprocuror cerand imperios suplimentul de la med legala care sa desfiinteze suspiciunea de AUTOAGRESIUNE lucru care in opinia mea trebuia sa rastoarne autorit de lucru judecat din primul dosar dar mi sa replicat ca CERTIF MED LEGAL e un act care constata doar leziunea nu si modul cum s.a produs si deci e IRELEVANT suplimentul cerut. Deci repet ..martorul adica mama...a recun ca atat conflictul cat si sangerarea au avut loc in domiciulul comun dar pe motiv ca am refuz ambulanta procurorul a suspicionat ca m.am autoagresat si a dat scoate fratelui meu. Cand i.am cerut sa dovedeasca autoagresiune mi se spune ca e IRELEVANT si cazul sa clasat fara sa dovedesaca suspiciunea dansului dar nici cine m.ar fi lovit..ceia ce mi se pare aberant. Acum e ult ocazie in care mai pot contesta ceva la judecat pt a mi se face dreptate. Scuze pt greselile gramaticale dar am tastat totul in fuga si sub o stare fireasca de nervozitate. Ast sfaturi pt cine binevoieste si le poate da.

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)
Nu am martor Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)