Guvernul a aprobat in sedinta din 08.04.2009i forma finala a proiectului de lege care se refera la interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. "Toti pensionarii care primesc in mana o pensie pana la valoarea salariului mediu brut pe economie, pana la aproximativ 17 milioane de lei vechi, pot in continuare sa cumuleze pensia cu salariul la stat. Toti cei care au o pensie peste valoarea salariului mediu brut pe economie, toti cei care primesc mai mult de 17 milioane de lei vechi, acestia vor fi nevoiti sa opteze intre pensie si salariu la stat in termenul de 15 zile de la data adoptarii si intrarii in vigoare a proiectului de lege, in urma adoptarii lui de catre Parlament”.
Asta stiam, era vorba sa primeasca niste avize apoi sa fie votat in parlament....proiectul de lege l-am citit...se afla pe site-ul ces.ro...a primit avize favorabile sau si asta este neconstitutionala?
Daca aflati ceva tineti-ma la curent va rog. multumesc!
Pensie de urmas
boogieuta
Sunt studenta si am depus acte pentru pensie de urmas pt. ca tatal meu a decedat de curand.dar vreau sa stiu dak mai beneficiez de aceasta pensie daca lucrez. ... (vezi toată discuția)