avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nir la aviz sau factura la colectare deseuri lemn
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nir la aviz sau factura la colectare deseuri lemn

Buna ziua. Exista contract de vanzare cumparare pentru colectare deseuri de lemn din paleti de lemn. Primim deseurile pe baza de avize pe parcursul unei luni, sa zicem in iunie am primit 5 avize, iar factura ni se emite in luna iulie cu data de iulie si se mentioneaza pe ea , sub denumire produs ...iunie 2014. Din aceste deseuri dupa reciclare rezulta paleti. Eu am zis asa : NIR pe baza facturii in care scriu ce fel de paleti rezulta, cantitatea . pretul de intrare si de productie (include manopera) , iar cantitatea de deseu scazuta prin BC . Este corect asa? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare deseuri lemn catalin2012 catalin2012 Buna ziua. O firma autorizata pe mediu, domeniu activitate 3832 recuperarea materialelor reciclabile sortate, poate colecta prin contract cu titlu gratuit ... (vezi toată discuția)
E corect acest mod de lucru? Depozituldeschele Depozituldeschele Firma noastra importa marfuri pe paleti de lemn. Paletii sunt declarati la fd de mediu ca si ambalaje introduse pe piata nationala, si exista si contract cu un ... (vezi toată discuția)
Fondul de mediu DIANAelena2016 DIANAelena2016 [b]Referitor la ambalajele puse pe piata , mai exact a ambalajelor de lemn ( paleti ):[/b] - daca nu se mai folosesc sau devin deseu pot fi predati/vanduti ... (vezi toată discuția)