avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer

Buna ziua,
in caz ca lucrez pentru un lant de farmacii si in perioada concediului am fost transferata la o alta locatie ce fel de act aditional trebuie sa primesc? ce trebuie sa contina? acest transfer se inregistreaza in Revisal?
Cel mai recent răspuns: v_ildiko , utilizator 15:30, 11 August 2014
Este vorba despre o schimbare a locului de munca , intrucat transferul nu mai este prevazut in Codul Muncii.

In acest sens:
- fie trebuie sa primiti un act aditional

- fie o decizie unilaterala emisa de catre angajator cu privire la schimbarea locului de munca.
practic trebuie sa accept schimbarea, nu am de ales...
O puteti contesta daca este o decizie unilaterala a angajatorului dvs sau puteti sa nu semnati actul aditional.
daca nu semnez actul aditional ce se va intampla ?
mi-au zis ca e inregistrat in revisal si trebuie sa il semnez, chiar daca retroactiv.
Nesemnarea actului aditional inseamna ca acesta nu-si va produce efectele pentru care se doreste a fi incheiat.

Daca l-a transmis in REVISAL fara a exista semnatura dvs pe actul fizic, puteti sesiza ITM-ul/Inspectia Muncii.

Alte discuții în legătură

Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)
Micsorarea salariului fara stirea salariatului alin13c alin13c Buna ziua, Vineri am aflat ca eu de 2 luni am salariul micsorat la minim pe economie, de la 2500 la 785 net, fara acordul meu si fara a semna act aditional. ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat pe baza unui act adițional la contractul de muncă nesemnat de mine. cum pot obține anularea deciziei de concediere? Diana Elena Fontu Diana Elena Fontu Bună ziua! Am lucrat 3 luni cu cim semnat. Apoi, nu am mai semnat nimic dar am continuat să lucrez o lună. La HR, au înregistrat la Revisal un act ... (vezi toată discuția)