avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcularea sporului de vechime
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcularea sporului de vechime

Salariul de baza al unui consilier sistent treapta 1 este de 866 lei( conform anexei 9), odata cu marirea salariului minim brut pe economie s-a schimbat la 900 lei, intrebarea este daca se adauga sporul de vechime ( ex:5%) la cei 900 sau tot la salariul de incadrare la functia respectiva?
Cel mai recent răspuns: roscamd , utilizator 13:23, 11 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar functionar administratie publica locala. LenutaBR LenutaBR Cat trebuie sa fie salarul de incadrare al unui inspector asistent cu vechime de 27 ani,studii superioare.In prezent salarul meu este de 1882 lei. (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza germi germi Lucrez in sistemul bugetar si am salariul de incadrare pe studii superioare de 900 ,cu sporul de vechime de 15% inclus . Este corect ? Ocolega care s-a ... (vezi toată discuția)