avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul atributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul atributii

buna seara va rog sa-mi spune-ti in ce conditii pot radia din fisa postului atributiile de conducere,eu fiind incadrat pe functie deexucutie.Precizez faptul ca fisa postului este deja semnata de 3 ani iar eu sunt politist.Va multumesc
Angajatorul este cel care poate initia modificarea fisei postului.

Daca nu mai sunteti cadru de conducere, atunci angajatorul ar trebui sa modifice atributiilor din fisa postului.
Aveti posibilitatea de a aduce, in scris, la cunostinta angajatorului noua situatie de fapt si sa ii propuneti modificarea fisei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract individual de munca popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Fisa postului se modifica prin acordul partilor, angajat si angajator sau se modifica unilateral de catre angajator? (vezi toată discuția)
Roi si fisa postului - aducere la cunostinta ContSters38557 ContSters38557 Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta? Daca ... (vezi toată discuția)
Fisa postului .atributiile din fisa postului Ra123 Ra123 Buna ziua M-am angajat recent la o institutie bugetara , pe un post cu studii medii iar in fisa postului am inclusiv atribuții aferente posturilor cu studii ... (vezi toată discuția)