avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum poate o firma din SUA sa incaseze in RON?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum poate o firma din SUA sa incaseze in RON?

Buna ziua,

Suntem o firma din SUA, fara prezenta fizica in Romania. Construim o platforma online, unde diferiti producatori din Romania vor putea sa-si prezinte si sa-si vanda produsele, prin intermediul platformei. Noi vom colecta banii de la client, vom retine un comision, si apoi vom vira restul in contul producatorului. Intrebarea mea este:

Cum am putea sa incasam in RON, fara sa avem o prezenta fizica in Romania? Avem nevoie neaparat de un agent in Romania? Sau care ar fi cea mai simpla solutie? Vrem sa evitam sa deschidem un punct de lucru in Romania, care nu ne este necesar. Insa trebuie sa oferim clientului varianta de a plati in RON si pe producatori vrem sa-i platim tot in RON.

Va multumim anticipat si apreciem orice sugestie


P.S. PayPal ar fi o solutie ideala daca ar fi sa lucram cu Euro. Dar din pacate ei nu accepta plati direct in RON

Alte discuții în legătură

Tva in marketplace online ca amazon radunet radunet Construim o platforma online, unde mai multi producatori vor putea sa-si prezinte si sa-si vanda produsele, prin intermediul platformei (ceva asemanator cu ... (vezi toată discuția)
Sunt platit virtual ce taxe trebuie sa platesc cand vreau sa introduc banii intr-un cont bancar? Samson12 Samson12 Buna ziua, am meseria de designer de websituri, sunt destul de nou in acest domeniu dar am avut cativa clienti, acestia m-au platit prin intermediul platformei ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)