avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto platita de 2 ori?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto platita de 2 ori?

Am avut o masina in leasing.
Masina produsa in dec 2008 inmatriculata prima data in Romania in sept 2009.Inmatricularea NU S-A FACUT cu numere rosii ci cu numere normale.

Am platit atunci taxa de inmatriculare si la prima rata de leasing ceva cu taxa de poluare.

Acum am ajuns la final, s-a inchis leasingul dar ma obliga sa achit taxa de prima inmatriculare de 650euro(euro autoturism) .

Le-am aratat factura insa nu vor sa recunoasca spun ca cea taxa a fost pltita pentru prima inmatriculare .

Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 18:24, 13 August 2014
Va sfatuiesc sa va adresati in scris solicitantilor taxei si sa le solicitati raspuns in scris.
Dupa aceia va adresati instantelor.
Ma pot interesa la ANAF despre aceasta situatie?

Eu intre timp trebuie sa inscriu masina
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
leusan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare - cuantum mikaella_10 mikaella_10 Am cumparat o masina din italia pe data de 02.12.2010, am facut toate demersurile pt numere provizorii ( rosii 0 pt 30 de zile, adica valabile pana pe 31 dec ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)