avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata factura abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata factura abonament telefonie mobila

Buna ziua! am si eu o problema cu un abonament orange! acum un an si jumatate am incheiat un abonament pentru un modem de internet in valoare de 40 lei/lunar pe o perioada de 24 luni, nu l-am folosit decat 1 luna si apoi am mers sa le comunic ca nu sunt multumita de el deoarece nu este asa cum a fost descris, am vrut sa reliziez contractul dar nu au vrut decat daca plateam o suma extraordinar de mare si am lasat totul asa, am mai platit facturi pana a trecut un an si apoi m-am hotarat sa platesc la cateva luni , in martie mi-a venit o factura in valoare de 120 lei, apoi la 2 zile o factura de la o firma de recuperare de 150 lei , astazi am mers la orange sa platesc factura aia de 150 lei dar mi s-a spus ca am de achitat 600 lei ca firma de recuperare adauga penalitatii, menzionez ca din aprilie eu nu am mai primit nimic si de asta nu am mers sa platesc , deoarece in scrisoarea primita scria ceva ca se reziliaza contractul si am crezut ca asta sa si intamplat dar se pare ca nu e asa. mi se pare un abuz aceasta suma dar nu stiu ce sa fac deoarece imi este frica sa nu patesc ceva. eu numai locuiesc la adresa respectiva, acolo stateam la o matusa si intre timp m-am mutat si nu vreau sa aiba ea de suferit! ma puteti sfatui ce sa fac?? va multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:39, 14 August 2014
achitati despagubirile si penalitatile, daca nu ati trimis cerere de reziliere in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturi abonament orange ionel_craciun ionel_craciun Buna Ziua. In 2014 mi-am facut un abonament la orange in valoare de 25 de euro, perioada abonamentului fiinde pana in 2016 la finalul anului. De cateva luni ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Scadență factura telefonie mobila depășită AlinaC16 AlinaC16 Bună ziua, Aș avea nevoie de un sfat în legătură cu situația descrisă mai jos: am un abonament de telefonie mobilă semnat în dec 2015, ca early ... (vezi toată discuția)