avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune cu Primaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune cu Primaria

Buna ziua,
as avea nevoie de informatii cu privire la procedura de iesire din indiviziune cu Primaria. Cota de 1/2 a imobilului in cauza este in proprietatea primariei, se plateste chiria lunara deja de mai bine de 20 de ani. In momentul de fata care ar fi cea mai buna solutie pentru ca acest imobil sa ajunga in proprietatea exclusiva a actualului proprietar (care detine cealalta jumatate). Care ar fi metoda de calcul pentru sulta ce ar urma a fi achitata catre primarie. Cu multumiri anticipate pentru toate raspunsurile concrete!

Alte discuții în legătură

Nelamurire! Saphyr Saphyr Sunt proprietar, impreuna cu sora mea care locuieste in strainatate,a unui imobil in care eu locuiesc in acest moment.Imobilul l-am cumparat eu dupa care i-am ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune. dețin 2/3 dintr-un imobil. cealaltă ... cazimir0prea cazimir0prea Iesire din indiviziune. Dețin 2/3 dintr-un imobil. Cealaltă cotă de 1/3 este deținută de o mătușă. Menționez că mătușa mea este cea care locuiește ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune maron maron Salutare Este primul meu post pe acest forum intr-o problema destul de delicata sa spun asa. Am citit posturile cu iesirea din indiviziune dar inca am ceva ... (vezi toată discuția)