avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar decedat, vanzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar decedat, vanzare autoturism

Buna ziua,

Sotul meu a decedat in urma unui accident si masina accidentata era pe numele lui.
Eu ca sotie supravietuitoare- mostenitoare, am facut succesiunea, dar nu am mai trecut masina in certificatul de mostenitor ptr ca era avariata in proportie de 90 % si am vandut-o la o firma pentru dezmembrari, ca nu mai poate fi pusa in circulatie pe drumurile publice !

Intrebarea este : cum pot s-o scot de pe numele sotului daca nu apare in certificatul de mostenitor ?

Cum pot sa rezolv ? Multumesc !!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 13:59, 17 August 2014
Se face supliment.
Mergeti la acelasi notar care a facut mostenirea.
TREBUIE NEAPARAT LA ACELASI ???? NU SE POATE LA ALT NOTAR ?
Doar daca a decedat ajungeti la altul.
Notarul si avocatul se alege cu atentie...
Dupa ce realizati supliment la certificatul de mostenitor,incheiati concomitent si declaratie notariala pe proprie raspundere ca bunul mobil nu il mai detineti in fapt si in drept ca urmare a predarii la unitate specializata dezmembrari
Cu declaratia notariala pe priprie raspundere va prezentati la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dv.care urmeaza sa dispuna radierea auto de pe rolul fiscal-dupa achitarea debitelor in evidenta
Succes !
MULTUMESC !!!!

LOGIC CA NUMAI DUPA CE A DECEDAT SOTUL AM FACUT SUCCESIUNEA, ALTFEL NU MA INTERESA !

DAR, EU VREAU SA STIU DACA ACEST CERTIF. SUPLIMENTAR POT SA IL FAC LA UN OARECARE NOTAR SI NU NEAPARAT LA CEL CU CARE AM INCHEIAT SUCCESIUNEA !!!!

Alte discuții în legătură

Succesiune mihaela david mihaela david parintii mei au decedat.Am un singur frate.Dupa mama am facut succesiunea si am cedat partea mea fratelui meu.Dupa moartea mamei,care a decedat prima,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaela david mihaela david parintii mei au decedat.Am un singur frate.Dupa mama am facut succesiunea si am cedat partea mea fratelui meu.Dupa moartea mamei,care a decedat prima,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite, auto GabbyD9823 GabbyD9823 Bună ziua, am avut o mașină cu care am avut un accident si am avut dauna totală iar eu nu am apucat sa ajung sa o înmatriculez și la poliție, doar la ... (vezi toată discuția)