Sotul meu a decedat in urma unui accident si masina accidentata era pe numele lui.
Eu ca sotie supravietuitoare- mostenitoare, am facut succesiunea, dar nu am mai trecut masina in certificatul de mostenitor ptr ca era avariata in proportie de 90 % si am vandut-o la o firma pentru dezmembrari, ca nu mai poate fi pusa in circulatie pe drumurile publice !
Intrebarea este : cum pot s-o scot de pe numele sotului daca nu apare in certificatul de mostenitor ?
Dupa ce realizati supliment la certificatul de mostenitor,incheiati concomitent si declaratie notariala pe proprie raspundere ca bunul mobil nu il mai detineti in fapt si in drept ca urmare a predarii la unitate specializata dezmembrari
Cu declaratia notariala pe priprie raspundere va prezentati la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dv.care urmeaza sa dispuna radierea auto de pe rolul fiscal-dupa achitarea debitelor in evidenta
Succes !
Succesiune
mihaela david
parintii mei au decedat.Am un singur frate.Dupa mama am facut succesiunea si am cedat partea mea fratelui meu.Dupa moartea mamei,care a decedat prima,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune
mihaela david
parintii mei au decedat.Am un singur frate.Dupa mama am facut succesiunea si am cedat partea mea fratelui meu.Dupa moartea mamei,care a decedat prima,tatal meu ... (vezi toată discuția)