avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Executarea silita se poate face fara o hotarare judecatoreasca?este vorba de neplata unui abonament la telefonie mobila,de acum 6 ani!O firma de recuperare m-a somat sa achit suma respectiva(600 ron)!sunt obligat sa achit acea suma?Va multumesc!=D>
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:15, 14 August 2014
E posibil sa fie prescrisa acea creanta, daca in ultimii 3 ani nu ati primit nimic de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare debit de catre societate recuperari creante, prin executare silita LoreB LoreB Buna ziua, as dori sa imi oferiti parerea dumneavoastra intr-o problema de care nu reusesc sa scap. Tatal meu are un abonament o firma de telefonie cu o ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie telefonie mobila CristianSan CristianSan Salut Am gasit azi cand am ajuns acasa in cutia de scrisori un plic de la o firma de recuperare creante o somatie de plata insotita de o alta hartie ce se ... (vezi toată discuția)
Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)