sant angajat la o institutie publica ca muncitor calificat iar din mai anul acesta am primit o completare de atributii adica sa conduc autoturismele institutiei la care lucrez.nu ar trebui sa primesc pe langa atributii in plus si ceva in plus la salar.va multumesc si astept lamuriri din partea unor persoane care cunosc legislatia in vigoare.
Modificarea fisei postului (a setului de atributii) se realizeaza exclusiv in baza acordului partilor (salariat-angajator).
Acelasi lucru este valabil si pentru modificarea salariului.
Prin urmare, puteti conditiona suplimentarea atributiilor de serviciu de marirea salariului.
Marirea de salariu nu se produce automat.
Nu este obligatoriu ca odata cu suplimentarea atributiilor prevazute in fisa postului sa fie acordata si o marire de salariu.
Potrivit art.40 alin.1 lit,b., angajatorul are, in principal, printre altele, dreptul sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii.
Fisa postului
Lumiz
Lucrez la o unitate de stat. Am fost angajata pe post de inspector. In fisa postului am asigurarea sistemului informatic implementat. Acum seful vrea sa mi ... (vezi toată discuția)