avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atributii in plus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atributii in plus

sant angajat la o institutie publica ca muncitor calificat iar din mai anul acesta am primit o completare de atributii adica sa conduc autoturismele institutiei la care lucrez.nu ar trebui sa primesc pe langa atributii in plus si ceva in plus la salar.va multumesc si astept lamuriri din partea unor persoane care cunosc legislatia in vigoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:43, 16 August 2014
Modificarea fisei postului (a setului de atributii) se realizeaza exclusiv in baza acordului partilor (salariat-angajator).
Acelasi lucru este valabil si pentru modificarea salariului.
Prin urmare, puteti conditiona suplimentarea atributiilor de serviciu de marirea salariului.
Marirea de salariu nu se produce automat.
Nu este obligatoriu ca odata cu suplimentarea atributiilor prevazute in fisa postului sa fie acordata si o marire de salariu.

Potrivit art.40 alin.1 lit,b., angajatorul are, in principal, printre altele, dreptul sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract individual de munca nmbcatega nmbcatega Speta urmatoare face referire la modificarea de catre angajatora Fisei de Post a angajatului fara a schimba postul muncii, felul muncii, si aici cel mai ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere legal se poate suplimenta atribuțiile unui ... pufulete88 pufulete88 Din punct de vedere legal se potate suplimenta atribuțiile unui angajat prin intermediul unei anexe la fisa postului? (vezi toată discuția)
Fisa postului Lumiz Lumiz Lucrez la o unitate de stat. Am fost angajata pe post de inspector. In fisa postului am asigurarea sistemului informatic implementat. Acum seful vrea sa mi ... (vezi toată discuția)