avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Organizarea taberelor private
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Organizarea taberelor private

Care sunt conditiile specifice de organizare a unei tabere private, a team-buldingurilor etc, daca in statutul ONG-ului este incadrata aceasta posibilitate de organizare a taberelor tematice?Care sunt conditiile sanitare pe care trebuie sa le indeplineasca o tabara sau conditiile de preparare si servirea meselor?Taberele ar fi orgaizate in diferite spatii private inchiriate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 August 2014
KTunde, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 17 August 2014
Conditiile de organizare a taberelor, excursiilor, expedițiilor și a altor activități de timp liber în sistemul de învățământ preuniversitar le gasiti in:
- Ordinul nr. 3.060 din 3 februarie 2014 privind aprobarea Condiţiilor de organizare a taberelor, excursiilor, expediţiilor şi a altor activităţi de timp liber în sistemul de învăţământ preuniversitar
[ link extern ]

- Ordinul nr.411/2013
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființarea unui ong in vederea deschiderii unei scoli primare private Rodivas Rodivas Buna ziua, As dori sa aflu dacă in vederea infiintarii unei scoli primare private e mai bine sa pornim acest demers prin intermediul unei fundații sau ... (vezi toată discuția)
Liber pt. parinte angajat ca pc in mai volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata ca PC in MAI, am un copil de 8 ani si va rog sa-mi spuneti ce posibilitate am pt. a putea sta cu copilul acasa in aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)