avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165/2013

Buna ziua,

Am primit o decizie de validare partiala.
In temeiul art 17 alin 1 lit a si b si art 25 din legea 165/2013 se decide:
- se valideaza partial dispozitia pentru imobilul ` x` si se emite decizia de compensare prin 110000 puncte.
- nr de puncte mentionate reprezinta valoarea imobilului, stabilita in conformitate cu prevederile art 21 alin 6 din legea 165/2013, din care a fost dedusa valoarea despagubirilor in cuantum de 20000 lei, incasate in anul 1975, actualizata cu coeficientul de actualizare.

Intrebarea mea este:
- compensarea va fi in suma de 110000 lei sau din acestia se va scadea deducerea de 20000 lei ramanand asfel sa incasez 90000 lei?

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de la anrp in luna martie. calculul este facut ... crmnradu crmnradu Am primit decizia de la ANRP in luna martie. Calculul este facut pe legea veche. Am ridicat o transa (anuala din cele 5). Mai pot contesta si solicita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)
Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)