avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Licențiat în drept în România, practicã în ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Licențiat în drept în România, practicã în Spania

Bună ziua ! Este recunoscută stagiatura făcută în Spania, în cazul în care eu sunt licențiat în drept în România, și doresc practica în România ? Va fi nevoie de un nou examen de intrare în barou și stagiatură (pentru România) ?
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
Zo0, utilizator

Alte discuții în legătură

Stagiatura in strainatate LElenaS LElenaS Buna! Un licentiat in drept, dupa absolvirea examenului de primire in barou, ar putea face stagiatura in Germania de ex., la un avocat roman, care este inscris ... (vezi toată discuția)
Stagiatura...? ContSters172518 ContSters172518 Am frecventat cursurile fac de drept din Timisoara,si acum urmeaza sa-mi finalizez studiile,licenta.Lamuriti-ma daca pot sa fac stagiatura(cat timp?) inainte ... (vezi toată discuția)
Se poate face stagiatura in uk ? vali_g vali_g Locuiesc in Marea Britanie si am terminat dreptul in Romania. In cazul in care sunt declarat admis la examenul de admitere ca avocat care sunt sansele de a ... (vezi toată discuția)