avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Instiintare poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Instiintare poprire

fratele meu a primit acum citeva zile o instintare de poprire la un credit de la CETELEM IFN SA mentionez ca a platit din el aproape 2 ani si jumate creditul era pe 5 ani, trebuie sa va spun ca fratele meu are pensie de handicap dar il ia pe card de o luna de zile deoarece prin posta ajungea cu intirziere,intrebarea mea este daca i se poate opri bani de pe card ce catre banca unde are cardul daca nu ce se poate intimpla in cel mai rau caz .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 19 August 2014
Oprire 1/3 din suma respectiva.
da am inteles ca se retine o parte din bani dar el are indemizatie de handicap..
stancuelisabeta a scris:
fratele meu are pensie de handicap

stancuelisabeta a scris:
el are indemizatie de handicap..

da imi cer scuze am scris gresit prima oara, el are indemizatie de handicap gr 1.
Nu, legal nu poate fi executat asupra indemnizatiei de handicap, insa atentie trebuie sa anuntati la banca si executorul intrucat ei abuzeaza si iau ce gasesc in cont justificand ca nu stiau ce reprezinta sumele.

Alte discuții în legătură

Poprire pe pensie reluytg reluytg buna seara,mama mea are un credit la cetelem la care nu a mai platit de 4 luni,acum a sunato si a anuntato ca ia pus oprire pe pensie 350lei,valoarea ratei ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita societate recuperatoare Marius2004 Marius2004 Buna ziua. In 10.12.2005 sotia mea a luat un credit pentru achizitionarea de bunuri in valoare de 332.76 Ron de la o IFN. Numarul ratelor a fost de 8. Dupa ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)