avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Custodia comuna sau discrimanare?
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Custodia comuna sau discrimanare?

Cand am terminat procesul ce fericita eram ca am castigat. Acum dupa 1 an jumate mi-am dat seama ca defapt nu am obtiunat NIMIC.Si toti vor sari in capul meu sa zica " ai castigat copilul"...Da copilul pe care eu l-am crescut, copilul pe care eu n-am dormit cand era bolnav copilul pe caruia i-as da luna de pe cer daca mi-ar cere-o. Nu e un premiu este sange din sangele meu si cum nu mi -am abandonat copilul doar dumnezeu mi-l poate lua. Tata? se poate numi doar cel ce sare gardul sa-si vada copilul, ce atunci cand afla ca e bolanv ar inrosi telefonul iar cand printesa lui ia primiu I ar fi acolo sa simta emotiile de parinte si fiecare bataie a inimi ar imparti-o cu ea.Nu ceea ce se transforma multi dupa divort....
In mometul de fata am tot citit si recitit legea "custodia comuna" si am ajuns la concluzie, poate e primita ..dar nu cred. Dumnealui are dreptul : sa-si vada fata la adresa, sa afle cand doreste orice informatiie despre copil, sa-i zic daca ma mut cu ea si cel mai grav daca statul a stabilit un program de vizita care zice cam asa : De vineri ora 17 pana dumina ora 19 el poate sa vina cand vreau eu de vineri pana duminica trebuie sa stau DREPTI in fata lui alfel vine cu politia si am dosar ...Cu toate ca vine doar atunci cand are chef ! si ma anunta cu 10 minute inainte ca vine dupa ea...Doar sunt la mana lui.. in fata statulu. Eu cu fetita nu avem dreptul la viata personala. Nu a vrut sa vina sa vada fata, habar nu are ce note are copilul si cand e bolnava ...nu il intereseaza. Dar daca are chef de razbunare o ia in vacanta de vara o luna la el ..Unde ? Doar dumnezeu stie, sa o pot vedea????? Nuuuu ca n-am dreptul...ca asa imi spun cei de la politie, a fost la spital ?? si ce daca nu are mama sa fie anuntata...in concluzie??? Pentru 200 lei pensie alimintara fetita si cu mine nu are dreptul la viata si atunci defapt ? Cui ii este adresata aceasta magnifica lege? Eu pana acum o vad doar o discriminare in fata celui care are grija iubeste si creste copilul. Acela este amenintat si incoltit din toate partile.

Imi ador fetita mai mult ca viata mea dar faptul ca eu nu o vad de 2 saptamani, ca nu stiu unde locuieste si ca cei de la politie si DGASPC ...nu misca un pai sa afle sau sa ajute ma ingrojeste. Stiu doar ca atunci cand va veni copilul acasa fiind prima data despartite si punand-o sa minta si etc. va trebui sa ii caut psiholog. Cum zice legea " in interesul superior al copilului " Pe bune ???

Copilul va creste , va intelege si va alege cu cine vrea sa stea. Dar nu consider ca daca facem experimente pe el ne vom da seama mai devreme. Iar apoi sufletul unei mame ? Pe mine cine ma intreaba cate nopti am dormit din 2 saptamani fiindca nu stiu pe la ce iubita, nevasta ( fiindca divorteaza des observ)... sta fetita. Ca doar la DGASPC cand ia facut protectia copilului a mintit cand i-au facut protectia copilului sa vada in ce conditi va sta copilul. Parintii mei au adaptat 2 copii si pentru 80 de lei care ii ia de stat la 3 luni e protectia copilului la usa. De ce?... Daca nu suntem vip-uri nu suntem intelesi ..dar ceva ar trebui sa se schimbe in aceasta minutata lege . Ca "tati' sau "mamele " ( fiindca exista si femei care isi lasa copii ) ...sa piarda acest drept sa fie numit PARINTE cand nu-l intereseaza de copil, cand minte copilul ca vine la serbarii si pe urma ...nu ii dau un telefon macar..cand ia copilul doar sa se razbune pe fosta/fostul. Ca doar in capul lor e tarate...ca cel ce sufera e tot copilul.

Am mai vazut pe forum acelasi caz insa poate prin 2222 vom fi vom avea o lege care nu lasa "parintele bun" sa interpreteze cum vrea el legea si tot el sa aibe castig de cauza!

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi vad copilul cat e la tata? mihalea223 mihalea223 Am 2 intrebari care nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns : Pot sa-mi vad copilul cat e la tata ?( Dupa hotararea judecatoreasca avem custodie ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog!- neintelegeri intre parinti mihalea223 mihalea223 Nu mai stiu ce sa fac simt ca o iau razna.Alerg si ma zbat degeaba toate usile duc in calvaru numit tribunal!. Am divortat acum doi ani si de atunci eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)