avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor va rog!- neintelegeri intre parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor va rog!- neintelegeri intre parinti

Nu mai stiu ce sa fac simt ca o iau razna.Alerg si ma zbat degeaba toate usile duc in calvaru numit tribunal!.
Am divortat acum doi ani si de atunci eu nu mai am dreptul la viata persoanala fiindca am ales sa-mi tin aproape fetita mea.Ajutati-ma va rog!
Fostul sot in 2 ani de zile nu a venit niciodata la scoala, la dansuri la onomastice ...la nimic.Nici cand trebuie sa o ia nu vine decat doar daca isi aduce aminte.Vara trecuta dupa alergaturi la politie si protectia copilului mi-a adus acasa mai devreme copilul bolnav de pneomonie (fetita era alba la fata si acuza dureri de membre).Nu ne-a spus nimic decat ca vezi doamne tuseste si ca trebuie sa-i dau sirop de patlagina!!!Sunt dati cand a adus-o bolnava si a negat ca fost la el.A aflat ce ere copilul nu a dat nici un telefon, dupa 2 saptamani a sunat sa-i zica feti ca ii ia o bluza si ca trimite si el banii.(Cred ca ia trebuit o inregistrare ca defapt nu a dat nimic).Nu am nevoie de banii lui vreau doar sa stau linistita ca m-am saturat. La protectia copilului chiar si atunci cand a spus ca face sa se razbune pe mine nu s-a luat nici o masura!!!!!....Ce pasi trebuie sa urmez ca daca intru iar in proces sa imi de-a "custodie comuna " si el defapt face ce vrea atunci dau banii degeaba si ma chinui pana va decide fetita sa aleaga.#-o#-o
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:02, 20 Noiembrie 2014
Nu prea inteleg ce spuneti, daca afirmati ca ati divortat dar totusi sunteti tot intr-un calvar. Presepun doar ca va referiti la programul de vizita stabilit in instanta. Nimeni nu va poate garanta ca veti castiga un proces, dar daca stati in pasivitate, nu aveti de unde sa aflati solutia. Chiar daca legea instituie custodia comuna, daca lucrurile stau asa cum spuneti, puteti solicita exercitarea autoritatii parintesti in exclusivitate, aducind probe in sustinere, si determinarea instantei de a va da castig de cauza.
Din ce spuneti dvs nu custodia comuna e problema dvs ci programul de vizita iar daca mergeti in instanta si cereti custodie exclusiva (presupunand ca veti castiga) veti fi exact in aceeasi situatie pentru ca programul de vizita va ramane acelasi.
Deci, pana la urma, ce problema aveti si vreti sa nu mai aveti? Ce vreti sa rezolvati?
(sa nu spuneti ca vreti sa nu mai aveti de-a face cu tatal ca asta nu puteti obtine in nici un fel)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua stau in concubinaj de 11 ani si am o fetita de 10 ani ... Fernanda2021 Fernanda2021 Buna ziua stau in concubinaj de 11 ani si am o fetita de 10 ani eu lucrez dar concubinul meu nu lucreaza si este alcoolic si agreziv.Ce sanse as avea sa castig ... (vezi toată discuția)
"reincredintare minor" Teodora77N Teodora77N Povestea mea este urmatoarea: Am divortat acum doi ani si jumatate Eu am intentat actiunea de divort, am cerut desfacerea casatoriei din culpa comuna, ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mariacosmin mariacosmin Sunt despartita de 2 ani de sotul meu si am un copil in custodie cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila dar fara prgram de vizitare.Cu toate ... (vezi toată discuția)