avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina

Am o masina veche si vreau sa o scot din circulatie. Trebuiesc platite taxele pecea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:48, 19 August 2014
Nu e de ajuns sa o scoateti din circulatie, asta va scuteste doar de a plati rca si sa faceti itp, etc. Ca sa nu mai platiti impozit, va trebui ca apoi sa o radiati si fiscal, asta inseamna sa o dezmembrati sau sa o dati la remat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Salut Pavel_Marian Pavel_Marian Am radiat o masina din circulatie si acum doresc sa o scot de la impozit. Masina este acasa dezmembrata. Primaria nu mi-a acceptat scoaterea de la impozit. ... (vezi toată discuția)