avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta pt. salvare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta pt. salvare

Buna ziua!
Lucrez intr-un spital aflat in administrarea autoritatilor locale si s-a primit o amenda pt. lipsa rovinietei la salvare. Soferul a zis ca nu a avut/platit nici o rovinieta pana acum.
Va rog sa-mi spuneti daca o salvare a unui spital, nu a serviciului judetean de ambulanta, este scutita de plata rovinietei in conformitate cu art. 3 alin. 1 lit. a) pct. iii.
Daca intr-adevar este gresita, se poate anula doar pe cale judecatoareasca?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta dupa 4 luni ku990 ku990 In data de 29.09.2018 am savarsit fapta de a conduce fara rovinieta. Mi-a sosit prin posta in data de 30.01.2019 un plic cu amenda, in dreptul; \" semnatura ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)