avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie CFR ( din anii 1940 )
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie CFR ( din anii 1940 )

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii.

Bunicul meu a lucrat incepand cu anul 1946 la CFR, timp de 14 ani. A fost platit si pontat ca si zilier. Din ce mi-a spus, vechimea a avut un coeficient de 1.5.

Probabil ca are acum dreptul la pensie, as dori sa stiu unde sa ma adresez ca sa pot obtine informatii din arhiva CFR si cum ar trebui sa procedez pentru a-i recupera sumele care i se cuvin.

Orice suma e bine-venita peste pensia de CAP si cea de pensionar ( total aprox 450 de lei ) pentru un om care face 100 de ani in curand. Mai ales ca este dreptul sau.

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Cuantum pensie de urmas! tudorache_alyna tudorache_alyna Buna seara! Bunicul meu a decedat de curand, iar pana la data decesului a beneficiat de pensie de stat in cuantum de aprox. 450 lei si pensie agricola de ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas Carmenstratone Carmenstratone Am 2 copii care primesc pensie de urmas de pe urma tatalui fost cadru M.A.I cu o vechime in politie de 16 ani.I urma calcularii au fiecare cate 450 de lei.De ... (vezi toată discuția)
Permise cfr pentru pensionari cfr ciobanu constantin ciobanu constantin Cum pot sa obtin permisele CFR pentru mine pensionar CFR ( 46 de ani vechime munca in CFR ) si sotia mea daca au trecut mai mult de 3 ani de cand am iesit la ... (vezi toată discuția)