avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de succesiune

Spuneti mi, va rog, pentru deschiderea unei taxe de succesiuni dupa parintii mei, ambii decedati de aproximativ 10ani, pe cine trebuie sa chem in judecata?...cumva primaria satului unde se afla bunurile??mentionez faptul ca am fost singura la parinti!doresc sa apelez la instanta de judecata intrucat costurile sunt mai mici decat la notar!va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 20:41, 19 August 2014
Daca sunteti singura mostenitoare trebuie sa dezbateti succesiunea la notar. La instanta se dezbate cand exista neintelegeri intre mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-donatie ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog in raspuns pentru urmatoarea situatie: Ambii parinti decedati(tata 1993,mama 2010).Dinte cei 6 copii,unul decedat(are la randul lui 2 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Trebuie sa fac o succesiunea dupa ambii parinti. Mama mea a murit acum 10 ani iar tatal in dec 2013. Dupa mama succesiunea este realizata insa ... (vezi toată discuția)
Succesiune deschisa dupa 13 ani de la deces dorina_ioana dorina_ioana Cum se poate deschide o succesiune dupa 13 ani de la deces? (vezi toată discuția)