avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare taxa auto

am chemat in instanta finantele publice oravita,si am deschis un proces in resita pentru recuperarea taxei auto,dupa doi ani de zile am castigat procesu iar finantele publice au facut recurs la curtea de apel timisoara,in urma cu cateva zile am verificat starea dosarului pe net si apare asa acolo:Nr. unic (nr. format vechi) : 554/115/2013
Data inregistrarii 04.06.2014
Data ultimei modificari: 19.08.2014
Sectie: Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: contestaţie act administrativ fiscal (OUG 50/2008)
Stadiu procesual: Recurs

Părţi
Nume Calitate parte
ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANÃ A FINANŢELOR PUBLICE CARAª-SEVERIN Recurent PÂRÂT
ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANÃ A FINANŢELOR PUBLICE CARAª-SEVERIN ÎN NUM. A.F.P. ORAVIŢA Recurent PÂRÂT
BELDUGANU JULIAN Intimat RECLAMANT
ADMINISTRAŢIA FONDULUI PENTRU MEDIU Intimat CHEMAT ÎN GARANŢIE

ªedinţe
22.07.2014
Ora estimata: 09:00
Complet: R4 vară
Tip solutie: Respingere recurs
Solutia pe scurt: Respinge recursul pârâtei.
Document: Hotarâre 6248/2014 22.07.2014

Căi atac
Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
27/02/2014 ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANÃ A FINANŢELOR PUBLICE CARAª-SEVERIN, Recurs
chiar nu inteleg ce sae intampla au respins recursu in defavoarea mea?
Cel mai recent răspuns: iulian08 , utilizator 18:13, 19 August 2014
A fost respins recursul .Asta inseamna ca hotarrarea de fond a ramas neschimbata,deci ati castigat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secþia a ii-a civilã de contencios administrativ ºi fiscal dmg_prof dmg_prof Buna ziua! M-a rugat fratele meu sa caut un site ceva sa ii explice si lui ce inseamna asta : Informaţii generale Nr. unic (nr. format vechi) ... (vezi toată discuția)
Exista sanse de a recupera taxa auto? Maria Radu Maria Radu Buna ziua, In decembrie anul trecut s-a stabilit taxa de prima inmatriculare in suma de 8200 lei pe care am achitat-o in luna februarie.Am aflat destul de ... (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)