avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen reducerea suspendarii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen reducerea suspendarii

Bună seara. Am permisul suspendat 3 luni pentru viteză. Vreau să susutin examenul pentru reducere suspendării însă a trecut o luna deja din suspendare. Se mai poate susţine acum examenul? Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Doua suspendari permis in 5 luni, prima contestata in instanta ascomp ascomp Buna ziua si scuze de deranj. Am si eu o problema mai delicata si doresc sa o inteleg corect. In data de 13 noiembrie 2018 mi s-a retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara, la data de 21.08.2022 am fost depistat de aparatul ... Galma Galma Bună seara, la data de 21.08.2022 am fost depistat de aparatul radar pe raza județului Iași cu o viteza de 105 km/h fapt pentru care s-a întocmit proces ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis de conducere Alin198010 Alin198010 Buna seara. Am și eu o întrebare în ceea ce privește dreptul de reexaminare pentru micșorarea pedepsei/suspendării de la 3 luni la 1 luna a permisului de ... (vezi toată discuția)