avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executare
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executare

Buna ziua, am un titlu de executare silita pentru o mostenire la o casa. Neavand baniii am gasit un comparator care ofera bani pentru mostenitori plus un apartament. P ot trece acest apartament pe numele copilului meu ,fiind major,direct prin executor, nemaifiind nevoie sa-l tec pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:09, 19 August 2014
Executorul judecatoresc poate sa incheie strict acte pentru participantii la licitatie
Daca titlul executoriu este pe numele dv,executorul judecatoresc nu poate incheia acte in favoarea colilului dv
Dv dupa ce obtineti actul de adjudecare care tine loc de titlu de proprietate,puteti dispune de bunul imobil dupa propriul interes,respectiv puteti prin document notarial sa il instrainati in favoarea copilului dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un titlu executoriu? puzuzu puzuzu Spuneti-mi va rog... nu ma pricep deloc. Am inteles ca pentru a-mi fi aprobata o cerere de evacuare silita (sunt proprietar adjudecatar si inscris la C.F.) a ... (vezi toată discuția)
Actul de adjudecare ionica99 ionica99 Am participat de curand la o licitatie pentru un apartament care a fost scos la licitatie pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari in urma unei ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)