avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comision pe salariu fix?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comision pe salariu fix?

Buna ziua.am o intrebare la care nu am gasit raspuns pe nici un site.
Sunt angajat cu contract de munca pe 8 ore pe zi cu salariu fix +comison fara target pe vanzari.de luna viitoare vor sa imi impuna sa semnez un act aditional prin care mi se va pune un target pe salariu fix si fara comision din vanzari.adik dak imi voi atinge targetul voi lua salariu dak nu....????? .intrebarea mea este urmatoarea:Exista asa ceva?
VA MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2014
vick26ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Micsorare salariu ileanaB ileanaB Buna seara , Firma la care lucrez la angajare ( 2008 ) am semnat contractul individual de munca cu salariu brut de 1384.00 Ron + bonuri de masa si 21 zile ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Cim director vanzari Soleil Soleil Am de incheiat un contract de munca care cuprinde un salariu fix si comision in functie de vanzari. Dar, conditiile sunt cam ciudate, adica: - sal lunar net ... (vezi toată discuția)