avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie contabila coloana dus
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie contabila coloana dus

Buna ziua,
va rog sa -mi spuneti cum inregistrez in contabilitate : coloana dus Euphoria cu baterie termostat , crom H113.3 in valoare de 3437.6lei fara tva?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: mitrofan1 , utilizator 15:50, 21 August 2014
Buna ziua,

Pentru a sti ce monografie contabila se aplica trebuie sa precizati care este destinatia acestor achizitii.
Buna ziua,
Achizitia s-a efectuat pentru patrimoniul firmei, la sediul social. Nu stiu sa o incadrez (achizitia pt.gr.sanitar) in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe.
Multumesc pt.raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profit reinvestit me.elena me.elena Buna ziua La o societate de transport marfa care in perioada 01.07.2014-31.12.2014 a inregistat un profit brut in valoare de 159.000 lei se considera profit ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina second hand din ue CVASI CVASI Firma din RO platitoare de TVA achizitioneaza de la o PJ din Germania inregistrata in scopuri TVA o masina second hand pentru nevoile firmei. Pe factura de ... (vezi toată discuția)
Comisia de receptie a mijloacelor fixe. croberta croberta Unde este precizat ca, comisia de receptie a mijloacelor fixe stabileste durata de folosinta si grupa din care face parte ? (vezi toată discuția)