avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere individuala

Cu cate zile inainte este anuntat ITM-ul in cazul concedierilor individuale?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 12:40, 19 Mai 2009
La concedierile individuale nu se anunta ITM.
Nu mai in cazul concedierilor colective este obligatia legala de a anunta in prealabil ITM
Multumesc!!!
Iar AJOFM-ul se anunta cu 30 de zile inainte?Iar salariatii?
NU se aplica prevederile concedierii colective la concedierea individuala. Deci nu anuntati decat salariatul.

Alte discuții în legătură

Incetare activitate art 65 codul muncii maximana maximana Societatea are mai putin de 20 de salariati care sunt in 75% pana la 31.12.2011 , contracte de munca suspendate , si urmeaza sa inceteze ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala vs colectiva ? oti oti In cazul in care am doar 15 salariati pe o firma (deci sub 20) si vreau sa concediez 6 persoane, e f clar -zic eu -ca nu ma incadrez la art 68 nefiind ... (vezi toată discuția)
Procedura somaj ioanatm ioanatm Spuneti-mi va rog care e demersul la AJOFM si ITM pentru a trimite in somaj o parte din angajati. Am nevoie sa stiu ce instiintari si decizii trebuie duse la ... (vezi toată discuția)