avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pt.grupa 1 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pt.grupa 1 de munca

buna ziua.am adeverinte si scris in cartea de munca incadrarea in gr.1 conf.ordin50/1990 art.95si 107 in baza legislatiei in vigoare la acea data,legislatie transmisa de ministere angajatorilor.este valabila aceasta incadrare?imi poate trimite cineva ordinul50/1990,anexa1 care are 125 de articole?multumesc.adresa:gaspariondoru@ymail.com
Cel mai recent răspuns: gaspardoru , utilizator 17:59, 23 August 2014
Gasiti mai multe date aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Ordinul initial a fost completat cu toate actele emise ulterior la data de 31.08.1994, dar nu s-a republicat, doar a fost transmis la casele de pensii, ITM, sindicate si firme mari. Nu il gasiti pe internet.
Poz.95 Operatiile de sudura efectuate in insterior la: nave (sectii si bloc sectii), cazane, cilindrii, locomotive, stalpi metalici inchisi, rezervoare, bazine si alte instalatii asemanatoare. Lacatusii constructii si reparatii nave si tubulatorii care lucreaza impreuna cu sudorii in aceleasi conditii de munca.
Poz.107 Forjarea si presarea la cald cu ciocane si prese peste 200 Kgf; sectia Forja-Arcuri din cadrul Intreprinderii de vagoane Arad.
Adeverintele primite de la angajatori trebuie sa respecte modelul, completat la toate rubrici din anexa 14 la Normele de aplicare a Legii pensiilor publice, aprobate prin HG nr.257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare, in sensul ca trebuie precizat inclusiv decizia interna prin care se nominalizeaza lucratorii. Aceasta decizie se anexeaza la adeverinte.
va multumesc pentru raspuns.cu respect,va rog,sa-mi trimiteti ordinul 50/1990 cu anexele 1 si 2 ce a fost comunicat angajatorilor dupa 31.08.1994.multumesc.cu stima.adresa:gaspariondoru@ymail.com
Din pacate, Nu am documentul (destul de multe pagini) decat in copie xerox, greu lizibila. Ma uit cu lupa pentru a descifra ceva in acesta.
scanati-l si-l trimiteti.am si eu lupa.va multumesc.
Am mai incercat scanarea si au iesit numai linii si pauze. Nici multifunctionala mea nu mai este de ultima generatie.
Am dorit sa-l pun pe forum, fiind si alte solicitari anterioare pentru diferite articole din anexe.
Poate detine altcineva ordinul, in forma lizibila si il pune pe forum sau mi-l trimite mie, sa-l pun.

Alte discuții în legătură

Ordinul 272/1990 ordinul 50/1990 sebastian-barbulescu sebastian-barbulescu Salutare, Cunoaste cineva unde pot gasi Ordinul 272/1990 (mi-ar fi de folos anexa 1 pct. 89. Iar in cazul Ordinului 50/1990 anexa 1 pct. 95 si 107 Va ... (vezi toată discuția)
Respingere pensie georgimiha georgimiha Buna ziua, tatal meu si-a depus dosarul pentru pensionare si ia venit decizia prin care este instiintat ca aceasta a fost respins. La motivare scrie ca nu a ... (vezi toată discuția)
Cum mi se poate recunoaste faptul ca am lucrat in grupa i de munca cretu niculae cretu niculae In perioadele:01.09.1980-27.09.1980 si 06.04.1981-15.07.1983 am lucrat ca inginer in sectia Forja la IUS Brasov(dupa cum este trecut si in cartea de munca).In ... (vezi toată discuția)