avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... completare nume moºtenitor pe titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

completare nume moºtenitor pe titlu de proprietate

Bună ziua!
Moştenitoarea X a primit titlul de proprietate emis tatălui său, numele fiindu-i scris incomplet, în sensul că i s-a trecut doar numele şi un singur prenume, ea având două prenume.Având probleme la notariat, a fost sfătuită să se adreseze cu cerere de îndreptare materială la Comisia Locală de Fond Funciar şi, după mult timp, a primit răspuns că nu i se poate rezolva favorabil cererea, întrucât T.P.a fost transcris de cele două comisii, singura care se poate pronunţa în cauză fiind instanţa de judecată, la care trebuie să facă o plângere.
Este calea legală? Dacă da, în ce termen trebuie depusă plângerea la judecătorie?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gigelas gigelas Buna ziua, Pe un titlul de Proprietate,emis in baza legii 18/91,figureaza tatal si cei trei copii ai sai (2 frati si o sora). Insa,tatal,era decedat din ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate clara112 clara112 Domnul X are un certificat de mostenitor dupa un titlu de proprietate. Doreste sa faca cadastru. I se elibereaza de la primarie adeverinte si certificate ... (vezi toată discuția)
Acces la un dosar in care nu sunt parte, dar sunt direct implicat (afectat) elenagabi elenagabi Buna ziua, vă rog mult să mă lămuriţi şi pe mine în legătură cu următorul aspect. O ruda a mea a chemat in judecată două autorităţi locale ... (vezi toată discuția)