avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cantar magazin fara omologare si aviz metrologic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cantar magazin fara omologare si aviz metrologic

Cine ar putea veni in control sa vada daca cantarul care in folosesc in magazin are aviz metrologic sau nu?Ati avut controale de genul pana acum?

Alte discuții în legătură

Cantar neverificat metrologic prezent la sediul firmei calarasanu calarasanu E nevoie sa fie un cantar verificat metrologic (cu serie, buletin de verificare, etc) daca nu se foloseste pentru vanzarea produselor ? Noi am dori un ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand lylyan lylyan Buna ziua Am doua probleme. 1. Va rog sa imi spuneti daca se poate deschide un magazin sec. hand cu vanzare la kg. si daca da unde este legiferat acest lucru ... (vezi toată discuția)
Controlul metrologic al cantarelor utilizate in cadrul salonului de coafura si infrumusetare Iola Iola Buna ziua, Care sunt obligatiile unui salon de coafura si infrumusetare in ceea ce priveste controlul metrologic al cantarelor utilizate in cadrul salonului ... (vezi toată discuția)