Bună ziua!
Am următoarea problemă: Eu (X) reclamant într-un dosar de partaj, (Z) pârâtă, (Y) bunicul meu-pârât.
(Z) îşi angajază apărător, acesta depune întâmpinare...s.a.m.d DAR probabil la sugestia avocatului că ar fi bine să îl reprezinte şi pe bunicul meu....
Văzând întâmpinarea copy-paste cu cea a lui (Z) dar cu alţi martori menţionaţi....mi-am dat seama de conjunctura creată. Am discutat cu bunicul meu acesta foarte evaziz mi-a spus că nu a ieşit în oraş, şi nici nu a semnat nimic (mai ales un contract de asistenţă juridică) .......Pot solicita înscrierea în fals a împuterniciri respective?
Ce interes justificati pentru acest demers ? Cel caruia i-ar fi incalcate drepturile in acest caz ar fi bunicul dvs si in privinta lui vad eu justificata o calitate procesuala activa.
Da, dar având în vedere mai multe aspecte:
- vârsta sa înaintată
- este şi bolnav
- el nu pleacă de la domiciliu.
Interesul este acela în a fi un proces echitabil şi mai mult decât atât mă simt vătămat de excepţile ridicate de aşa zisul reprezentant al bunicului meu.....pt că nu avea calitatea de reprezentant şi în consecinţă nu putea depune înscrisuri la dosar în numele lui.