avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Înscriere în fals împuternicire avocaþialã
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Înscriere în fals împuternicire avocaþialã

Bună ziua!
Am următoarea problemă: Eu (X) reclamant într-un dosar de partaj, (Z) pârâtă, (Y) bunicul meu-pârât.
(Z) îşi angajază apărător, acesta depune întâmpinare...s.a.m.d DAR probabil la sugestia avocatului că ar fi bine să îl reprezinte şi pe bunicul meu....
Văzând întâmpinarea copy-paste cu cea a lui (Z) dar cu alţi martori menţionaţi....mi-am dat seama de conjunctura creată. Am discutat cu bunicul meu acesta foarte evaziz mi-a spus că nu a ieşit în oraş, şi nici nu a semnat nimic (mai ales un contract de asistenţă juridică) .......Pot solicita înscrierea în fals a împuterniciri respective?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:42, 6 Septembrie 2014
Ce interes justificati pentru acest demers ? Cel caruia i-ar fi incalcate drepturile in acest caz ar fi bunicul dvs si in privinta lui vad eu justificata o calitate procesuala activa.
Nu am inteles prea bine ce vreti dar sa stiti ca se poate sa il reprezinte pe bunic si daca nu a semnat el.
Da, dar având în vedere mai multe aspecte:
- vârsta sa înaintată
- este şi bolnav
- el nu pleacă de la domiciliu.
Interesul este acela în a fi un proces echitabil şi mai mult decât atât mă simt vătămat de excepţile ridicate de aşa zisul reprezentant al bunicului meu.....pt că nu avea calitatea de reprezentant şi în consecinţă nu putea depune înscrisuri la dosar în numele lui.
Dacă nu a semnat împuternicirea ştiu că se poate, dar dacă nu a semnat CONTRACTUL DE ASISTENŢÃ JURIDICÃ atunci se mai poate ?
Aveti interese contrare si sunteti reclamant si el parat sau cum?

Alte discuții în legătură

Revendicare onorariu avocat florinstan florinstan Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat - am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces cu o persoana, pe doua cai - ordonanta presedential si fond. Am ... (vezi toată discuția)
Divort cand unul din soti nu e de acord mj123 mj123 buna ziua, as vrea sa stiu ce se intimpla in cazul in care unul din soti nu e de acord cu semnarea cererii de divort: acesta se formalizeaza in absenta ... (vezi toată discuția)
Onorariul avocatului il platesc cand am sentinta definitiva si irevocabila? mocutzy27 mocutzy27 se ia o hotarare judecatoreasca {partaj}hotararea este in favoarea mea {reclamant},paratul face apel............avocatul trebuie sa il platesc la sfarsit cand ... (vezi toată discuția)